knedlik22 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Koupil jsem jsi xone pribaleno bylo unity a black flag byly tam jenom kody na stazeni z netu stahnul jsem ale nejde mi v nych ceske tit.poradte v cosoly mam nastavenou ceskou republiku dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madop Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Musíš nastavit ve hře, v unity jsou nelogicky schovaný, z hlavy si nevzpomenu kde, ale hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedlik22 Odesláno Únor 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Tam jsem to našel je tam jenom ang rus fra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Já kupoval taky ten samý set XONE s BF a Unity a CZ titulky tam mám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madop Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 A není to dabing co jsi našel? Nebo nejde nabídka posunout víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madop Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Menu- options-sound options-subtitles language osma do prava a ještě pod tím dát subtitles On Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 knedlik22 Odesláno Únor 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 uz mi to jde jak jsem stahoval to unity z netu tak jse mi nejak stahnlo 2x a jeno melo 40,5gb a druhy 39,5gb a v tom vetsim cestina jde a v druhem ne.titulky funguji ale co menu a okolo ty veci ty asi nejsou v cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madop Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Na Xboxu a psku ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
knedlik22
Koupil jsem jsi xone pribaleno bylo unity a black flag byly tam jenom kody na stazeni z netu stahnul jsem ale nejde mi v nych ceske tit.poradte v cosoly mam nastavenou ceskou republiku dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.