caesar Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Zdrawim...studuje tady nekdo obor strojirenstvi??je jedno kde...vysoka bo stredni je to jedno...jak vam to de??bavi vas to??programujete nekdo cnc ve skole??muzu sem upnout programek pomoci kereho si muzete vytvorit program pro cnc stroj a v simulaci se podivat jak by to dopadlo :D.... muzu upnout i program "Autodesk Inventor Professional 10" urceny k modelovani v 3D...toz se sem mozete neak vyjadrit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 na cnc delam obor mechatronik ale program bohuzel nemam....jinak docela me to bavi nekdy je to o nervy kdyz se porad neco sere ale kdyz prijde vysledek je to parada...jinak v inventoru delavame taky zda se mi to celkem jednoduchy ale upnout to muzes mno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 hha já jsme taky strojař .. spíš zatim strojařík .. jsme na sš ve 4. ročníku a pracuju v inventoru(mám to jako specializaci) a nemohl bych říct že inventor je nějakej jako volný modelování to ještě vpoho ale jak se má sestavovat převodovka.. navrhovat různý ložiska a kontrolovat hřídele na ohyb a takový ptákoviny to je pak zábava :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meaxik Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 taky strojařík....:D a dělám v soliteči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 taky taky, chodim na prumku do Liberce, je to tady docela tezky a to sem terve ve druhaku, ale ted mame silenej pruser : http://www.novinky.cz/clanek/129085-policie-setri-liberecke-studenty-za-fotografii-s-nacistickou-vlajkou.html nastesti do toho zapojenej nejsem, ale schazujou to na celou tridu. Slyseli jste uz o tom ? btw delame ve variCadu a ted zaciname v SolidEdge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 lol tak to je zajímavý :D já se chystám právě do liberce na střední na nějaký ty počítačový systémy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 ja su na prumce ve zline...druhy rocnik...je to psicho ale jedine co mi dela problem je matika....btw sme nejhorsi trida na skole:Dseci si na nas stezujou...ale kvuli prospechu to neni :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 já sem obrábeč kovů voe :) soustruh frezka :) CNC a NC ve tretáku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 kamos v polsku studuje strojarinu v Glivicich ... a ty jeho projekty... Sam si sestavuje drezinu a neobycejne moc se v tom vyziva ... :D Upe moc tomu rozumi proste je to blaaazen a v poho synek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.