VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Tuto hru sem spoustel naprosto neinformovan oč vlatsne jde a po pul hodine hrani to stale nevim :? . Podle uvodnich filmecku ktere jsou primo z filmu sem byl navnaděn na pěknou strilecku, ale po tutorialu sem se zhrozil ze o nic takoveho nejde. Ani nevim co se tam ma delat, porad jste jen na nejake mape a kupujete a prodavate drogy. To je ta hra skutecne jen o tomhle nebo se to casem rozjede :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veleba Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Zde mas nejake info, sice je to k PC verzy, ale neco tam vykoumas:-) http://www.gamespot.com/pc/action/scarface/index.html?q=Scarface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Tak podle tech obrazku to asi fakt bude nejaka strilecka :) , pak ale nechapu co tam pul hodiny delam na mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 jak já vim tak na pc je to strilečka a na psp to je jenom jako takova strategie ze jenom podavas a kupujes zadna akce.... :) myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 no na psp se hra vubec nepovedla,nic horsiho jsem zatim jeste nehral... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 No tak to je v riti, opravdu je to jenom strategie, pritom ta hra ma takovy potencial, okamzity delete at uz ji nevidim. To je fakt nezazivna hruza. To nechapu proc to vykoumali takhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Hovoril som ze to bude hlupost. Radsej si pockajme na GTA VCS a KILLZONE a ine pecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Stahoval jsem to uuplne zbytecne,...Hral jsem asi 15ti minutovej tutorial kterej se odehraval jen na mape...Furt sem cekal az nakoupim tovarny atd. a pak bude akce ale byl jsem zrovna natahu a ti mi gangsta zautocili sami na druhy...Pak uz jsem to nechapal a smazal :-( .Tak jsem se tesil a myslel ze to bude strilejde jako Miami Vice bo GANGS of LONDOn...njn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Presne presne, takhle zkurve*ou hru sem dlouho nevidel. Zajimalo by me koho z tvurcu osvitil takovejhle stupidni napad :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.