extreme86 Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Dobrý večer, chci se zeptat, když jsem si koupil a stáhl na svém profilu hry z PS Store a syn by si je chtěl spustit na svém profilu na stejné ps4, jak to mám odemknout na jeho profilu, aby mohl také hrát? Nějaký návod v češtině?:)Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Stačí jít do nastavení profilu na kterým jsou stažený hry a nastavit ho jako primární.Pak budou moct hrát všechny účty co jsou na PS4 hry stažené na tom primárním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
extreme86
Dobrý večer, chci se zeptat, když jsem si koupil a stáhl na svém profilu hry z PS Store a syn by si je chtěl spustit na svém profilu na stejné ps4, jak to mám odemknout na jeho profilu, aby mohl také hrát? Nějaký návod v češtině?:)Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.