Miki4everXL Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Cauves, nemáte někdo zkušenost jaké jsou ty secret achievementy? Hledal jsem na netu a všude našel ze jsou to tyhle: 34. Family Man (10G) — Complete Act 135. Who Is Raymond Kenney? (10G) — Complete Act 2 36. One Down, One to Go (15G) — Complete Act 3 37. Vengeance (15G) — Complete Act 4 38. Log Off (100G) — Complete Act 5 39. Traced (15G) — Get tailed 5 times ty už mám samozřejmě všechny ode ceny, ale pořad tam mám cca 6 zamcnejch jako secret. poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Já mám všechny až na trofej TRACED,jak si jí dokázal udělat co proto musím udělat??? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miki4everXL Odesláno Červenec 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Mam takovy pocit, ze Te musi 5x nekdo sledovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Tak už jí mám je to snadné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.