aaischa Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Vzhledem k možnosti vzít si z truhel něco co nasli kámoši z PSN bych rád měl v přátelích víc lidí co hráli hrajou či budou hrát knacka, dyštak si mě přidejte, nebo písněte svoje PSN ID, moje je: Safeerah díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Klidně si mě přidej, to vybírání z truhel od kámošů hodně pomůže. Mám PSN jako nick tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaZdepa1468628468 Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 V pondělí ho taky budu mít, tak si vás přřidam... snad to ještě má cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Ok pridam si vas vsechny. Mam nejaky relicy co muzu rozdat a ty co jeste potrebuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 potvrdil sem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.