jekyl Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Dnes se mi nainstaloval update, ale nikde nemůžu najít co se vlastně vylepšilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 prej jen stability update :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Ano, bylo tam napsano jen stability update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Únor 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Aha, já čekal něco víc tedy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portman Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Nestalo se někomu, že po updatu 2.04 přestal fungovat online? Např. Destiny se mi nechce připojit vůbec na server, ale jak si dám test spojení tak internet normálně funguje a i na PSN se normálně dostanu. Už jsem z toho zoufalý. Před updatem vše šlo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Ale na konci breznq nas ceka nejaky vetsi update! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.