JIMA Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Mam takovy malý problem. POkaždé když nastavim u psp wallpaper tak se mi po vypnutí resetne celé recovery menu. Nevíte co stím? CFW:3.52 M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 a máš tam Update 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Ted už ne protože jsem měl brick azatim jsem na uptade 4 nešel ale měljsem hotam předtim a dělalo mi to to samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 nvm jestli to s tim ma neco spolecneho ale zkus smaznout ve flash1 soubor config.se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Zkus format flash 1 + update 4. (Jinak doporučil bych 3.71 M33-4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Takže jsem smazal config.se a facha:wohow: zas budu mít po měsíci na pozadí nějaky wallpaper díky hoší za pomoc. Jinak na 3.71 M33 nemůžu jít už jsem ho zkoušel třikrat ten uptade a pokažde brick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 no ten config.se dela nekdy problemy;)i ve vecech do kterych by jsme to nerekli;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 jak muzes udelat brick z updatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Nevím jak ! Moje psp je vyjímečné. pokažde když chci udělat uptade z 3.52M33 - 4 na vyšší tak mi to hodí chybu a musím použít pandoru at ho rozchodím to psp:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 mě to dělalo taky...dělalo to hodně lidem chyba CFW Nevím jak ! Moje psp je vyjímečné. pokažde když chci udělat uptade z 3.52M33 - 4 na vyšší tak mi to hodí chybu a musím použít pandoru at ho rozchodím to psp:wohow: zkus opravit klíče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 No promin mi moji lamerskou otazku ale jaky klíče? Jinka nevím jestli to ma na tohle vliv ale mam japonskou verzi psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Pomocí jednoho prográmku si opravíš klíče. (KeyCleaner) Něco jako registry v PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rajtas Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 mě to taky dělá po vypnutí PSP tu černou "obrazovku" smáznul sem to config a vždy ze tam udělá znova... nepomohlo to... 3.71 m33-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Pomocí jednoho prográmku si opravíš klíče. (KeyCleaner) Něco jako registry v PC. Jmenuje se přímo keycleaner jo? OK zkusím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Jmenuje se přímo keycleaner jo?OK zkusím to. oki zkus ale někdo někdy psal že se nemá opravovat 5. klíč...někde jsem to tu četl:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIMA Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Heh nevíš kde bych to mohl stahnout ten keycleaner nikde ho nemůžu najít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 zkus :google:;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 zkus :google:;) to říká ten pravej...:dozey: Heh nevíš kde bych to mohl stahnout ten keycleaner nikde ho nemůžu najít? zkus pohledat v seznamu tutoriálů... je tam navod a DL EDIT: kdyžtak pak dl.qj.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 zavorku :jak rika ten pravej?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JIMA
Mam takovy malý problem. POkaždé když nastavim u psp wallpaper tak se mi po vypnutí resetne celé recovery menu.
Nevíte co stím?
CFW:3.52 M33
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts