jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Pořadí mi někdo ohledně co op nastavení při hraní mise on line . Nejde mi pozvat kamaráda. ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Ted nedavno jsem delal trofeje. Musis spustit hru online hned tu prvni moznost ne co op hru a potom najedes na mapu kde mas vyber inventare atd a tam budes mit navic Co op a tam uz muzes pozvat kamarada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Pise mi to ze zondleri nejsou během misi do stupni .už u toho zurim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Přístup ke kooperaci není zatím k dispozici .Dokoncote kampaň aodemknete si kooperaci . prosím kde se si to mám odemknout. ??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaraTFSI Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Me to z menu taky nikoho nenaslo. Musel jsem spustit kampan v online rezimu a pak se bud k nekomu napojit nebo si nekoho privolat pres sipku dolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jfilip47
Pořadí mi někdo ohledně co op nastavení při hraní mise on line . Nejde mi pozvat kamaráda. ? Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.