jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2015 Pořadí mi někdo ohledně co op nastavení při hraní mise on line . Nejde mi pozvat kamaráda. ? Dekuji Citovat
0 MajlloB Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2015 Ted nedavno jsem delal trofeje. Musis spustit hru online hned tu prvni moznost ne co op hru a potom najedes na mapu kde mas vyber inventare atd a tam budes mit navic Co op a tam uz muzes pozvat kamarada. Citovat
0 jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2015 Pise mi to ze zondleri nejsou během misi do stupni .už u toho zurim Citovat
0 jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2015 Přístup ke kooperaci není zatím k dispozici .Dokoncote kampaň aodemknete si kooperaci . prosím kde se si to mám odemknout. ??? Dik Citovat
0 MaraTFSI Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2015 Me to z menu taky nikoho nenaslo. Musel jsem spustit kampan v online rezimu a pak se bud k nekomu napojit nebo si nekoho privolat pres sipku dolu... Citovat
Otázka
jfilip47
Pořadí mi někdo ohledně co op nastavení při hraní mise on line . Nejde mi pozvat kamaráda. ? Dekuji
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.