Grander Odesláno Únor 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2015 Zdravým všechny, od jednoho člena zde na foru jsem koupil xbox 360 250 GB slim s flashem. Asi po 8 spuštění xboxu se vůbec nekáže HDD, projel jsem HDD programy a ten vykazuje vadné sektory i čtení. Podle microsoftu je xbox stále v záruce. Ale když potvrdím servis tak budu muset poslat celý xbox, nebo bude stačit HDD? Nebo má někdo něaké rady? Nový HDD se mi kupovat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grander Odesláno Únor 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Musí se poslat celá konzole, vždycky se posílá všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 ale pokud mas flash tak nvm jesli to projde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grander Odesláno Únor 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 No právě toho se bojím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.