dvbman Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 (upraveno) Zdravím všechny xboxáře, po nějakém čase jsem chtěl provětrat Xbox1 - první verze - dále jen XKO a ... Chvilku se v něm začmudilo, pak ještě chvíli běžel, ale pravděpodobně odešel do křemíkového nebe... Vzhledem k tomu, že mám na harddisku archív Emulátorů s hrama, které prostě na X360 nefungují, potřeboval bych si ujasnit pár věcí, tak prosím, prosím o pomoc: 1. Dájí se z harddisku XKA (ne z X360) připojeného k PC nějak vyčíst data ? 2. Je tu někdo, kdo mi vyvrátí, že na na XKO je nejvíce emulátorů na světě (bavím se o herních konzolích k TV - nezapočítávám samozřejmě PC, MMC, Smartphony atd.) ? 3. Myslíte si, že časem budou dodělány kvalitní Emulátory pro X360 nebo se mám raději po-ohlédnout po PS3 CFW ? Díky za vaše názory. Upraveno Únor 23, 2015 uživatelem dvbman doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Ahoj, možná byl na vinně kondenzátor který se stará o hodinny v konzoli (tohle MS vyřešil moc špatně). Po čase vytekl na desku a mohl klidně něco upéct. Teď k dotazům 1) Ano dají, potřebuješ k tomu program, jehož jméno si už nepamatuji ale stačí vyhledat odpovídající video na youtube. 2) Na tohle věřím je xbox díky tomu jak snadno jde softmodovat jeden z nejlepších. 3) Nemyslím si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.