aaischa Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Hoj, jak je ted lara zas ve sleve, tak sem se rozhod to dotahnout na platinovku, neni tu nekdo kdoj inak multak zas tak nemusi a chtel by si navzajem vypomoct s multakovejma trofejeme ? dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Pokud se hodláš věnovat lovu trofejí, tak budeš mít násobně větší šanci na sehnání kvalitního MP parťáka zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 presne to hledam, z pstrophies beru trophy guidy, oky pisnu i tam :) precejen bych preferoval nekoho cesky mluviciho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Tak i takový tam jsou:) Jinak bych ještě zkusil boosting session na psnprofiles.com, to mi přijde taky hodně použitelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 Diky za nasmerovani, zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Hele ja se klidne hlasim:-D Jsem na tom stejne. Tak muzem rovnou sjet i toho tomb raidera. Jinak driveclub uz naskocil tak diky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 neni zac, ja uz to mam v DC taky, super, tak to nejak vykoumame kdy budem pít čas po SZ nebo tak .. a dáme se do toho, zkousel sem to normálně a sem mrtvej do par vterin jak vestina lidi je na vyssim levelu a ma lepsi vybavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Šel bych do toho s vámi taky mi to proti cizím moc nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Tak kdyby bylo ještě jedno místo pro lovce trofejí, tak tady je moje PSN ID: steklin Rád zahraji. Klidně už dnes :-) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 tak uz budem 4 koukam :D hod mi do SZ svuj fb pridam te, dame tam hormadnou diskusi a dohdonem se kdy a jak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.