Danner12 Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Ahoj dneska jsem prodal ps3 a zapomněl jsem se odhlasit svůj OSN účet. Ale obnovil jsem tovární data konzole nevíte jestli mi to odhlasilo? Zítra mi přijde ps4 tak bych nerad ptedplatil plus a ten komu jsem to prodal by mi to smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2015 Účet můžeš smazat,deaktivovat přes web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 ahoj chci se zeptat koupil jsem si ps3 vse funguje jak ma ale kdyz jdu na ps store neco koupit nebo stahnout ps plus hry bud se to seka nebo se to sekne uplne a musim vypmout konzoly z eletriky prosim pomoctemi dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2015 Fakt az tak? Vypnout z elektriky? Me to jen odhlasuje a vyhodi me to na main screen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanly91CZ Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 jo bud to vypnu hlavnim vypinacem na ps3 nebo ze zasuvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.