Xardas Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Zdravím, mám PS3 FAT CECHC04 a mám problém s hlukem. Vždy když ji zapnu tak cca po minutě běží větrák na 100% dělá to kravál jak vysavač i když se na konzoli nic nedělá jen je zapnutá. Nevíte někdo prosím co s tím? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2015 Přepastoval jste někdy konzoli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xardas Odesláno Únor 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Nezkoušel, já jsem v tomhle úplný nováček a nemám odvahu jej rozebírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Pokud mas zájem, napiš mi do pm. Muzu konzoli prepastovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xardas Odesláno Únor 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Zájem bych měl ale pokud tam nejde ten downgrade tak na to asi kašlu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Jediná možnost je sehnat si konzoli, která jde. Pomohl bych s výběrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xardas Odesláno Únor 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Prodám tu co mám a pak bych se kdyžtak ozval. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Ok, napište pak do pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.