ajsik-maty Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Zdravím, zakoupil jsem volant "U" Xbox 360Wireless Speed Wheel a nedaří se mi to spárovat s konzolí. Baterky by měli být OK (vyzkoušeno několik i z origo ovladačky). Zapnu konzoli a podržím tlačítko zapnutí volantu. Začne blikat, ty kroužky okolo senzorů se rozsvítí zeleně a pak pohasnou (mají svítit stále?) Volant stále bliká a nepřihlásí se mi. Ani když podržím tlačítko na restart připojení. Dokážete poradit ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Zapni Xbox a volant. Na Xboxu zmackni parovaci tlacitko a na volantu to samé a melo by se to sparovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ajsik-maty Odesláno Únor 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Zapni Xbox a volant. Na Xboxu zmackni parovaci tlacitko a na volantu to samé a melo by se to sparovat. Dííky... to mě vůbec nenapadlo :cheesygrin: už to funguje... To co jsem měl v sadě koupený už bylo spárovaný...jsem to ale trubička :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ajsik-maty
Zdravím, zakoupil jsem volant "U" Xbox 360Wireless Speed Wheel a nedaří se mi to spárovat s konzolí.
Baterky by měli být OK (vyzkoušeno několik i z origo ovladačky).
Zapnu konzoli a podržím tlačítko zapnutí volantu. Začne blikat, ty kroužky okolo senzorů se rozsvítí zeleně a pak pohasnou (mají svítit stále?)
Volant stále bliká a nepřihlásí se mi. Ani když podržím tlačítko na restart připojení.
Dokážete poradit ??
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.