Xardas Odesláno Únor 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2015 Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné tuto konzoli downgradnout? popř. jestli to někdo dělá, nejlépe z Ostravy a okolí. Někdo říká že jo někdo že ne :( Díky jinak mám ofw 4.66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Mrkni sem a zjistíš. http://www.ps3haxcz.com/viewtopic.php?f=4&t=2513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xardas Odesláno Únor 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Mám datecode 7A, podle té tabulky by to jít mělo ale v ostravě jsem nenašel nikoho kdo by to dělal. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Jak se dostanu na pc tak bych ti hodil kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 U prvních ps3 nand modelů se musí připájet asi 50 drátků, udělat downgrade a odpájet. Jde to, ale nikdo to nedělá. A k tomu ještě na 8 let starých konzolích ... Pak konzole vyrobené od konce roku 2007 už jdou bez pájení (CECHH a vyšší). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xardas Odesláno Únor 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Za ten kontakt bych byl moc vděčný. Jo já vím, díval jsem se ně videa jak to někteří dělali. Našel jsem jeden obchod v Praze ale chcou za to 2 tácy :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Většinou se to dělá za 1000-1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xardas Odesláno Únor 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2015 Ten litr 1200 bych za to ještě dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.