SEMRY Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Nenašel jsem topic o téhle hře takže jsem si dovolil založit vlastní, pokud je tu už jinej můžete to zamknout a přesunout. :) Takže k věci. Zajímalo by mě kolik lidí to tady hraje a kdo je fanouškem wipeoutu (MAMUTH bude mlčet):) Můžete sem psát vaše postřehy ze hry, tipy, triky, rady , atd. Pokud má někdo zájem o infrastructure MP necht mě kontaktuje přes icq nebou SZ. REGISTRACE PRO PŘÍSTUP DO INFRASTRUCTURE MULTIPLAYERU ZDE http://store.playstation.com Tvorba vlastních skinů a mnoho dalších věcí na www.wipeout-game.com Pár obrázků: Pirańa ELIMINATOR:) Zatáčka driftem 8) a "pirana" v pižamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazwec Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 mozem s urcitostou povedat, ze pulse si ma naplno ziskal a spravil zo mna fanusika. uzasna hra, zatial som sice len v tretom gride, ale tak ako wipeout ma nechytila este ziadna hra. multi by som urcite dal, bolo by fajn ak by sa nieco zorganizovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Jo Wipeout je špičková hra.Rád bych si zahrál infrastructure ale nemůžu maximálně přes wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Kup si wifi klic. Svyho casu jsem ti ho nabizel...... Vyuzil bys ho i s n95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 tady bylo neco jako ze na slimach s M33 to nejde, pac je to Evropsa verze od Sony --- me to taky pustit nejde, ale kdyz si stahnu americkou verzi, pujde mi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 tady bylo neco jako ze na slimach s M33 to nejde, pac je to Evropsa verze od Sony --- me to taky pustit nejde, ale kdyz si stahnu americkou verzi, pujde mi to? nemas spis neco blbe nastaveny? zkus zmenit nastaveni UMD modu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 WipEout sem nikdy predtim nehral, ale Pulse se mi dost zamlouva. Z puvodne tezke a spatne ovladatelne hry se (pro me) stala navykova a graficky pusobiva nirvana (zvlast kdyz hraje ten theme song z intra). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 mám malý dotaz co je novější ?? WipeOut Pulse nebo WipeOut Pure ?? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 tady bylo neco jako ze na slimach s M33 to nejde, pac je to Evropsa verze od Sony --- me to taky pustit nejde, ale kdyz si stahnu americkou verzi, pujde mi to? Mám slim a 3,71 m33-2 a jede v pohodě. mám malý dotaz co je novější ?? WipeOut Pulse nebo WipeOut Pure ?? díky za odpověď Wipeout pulse. A k tématu, mám oboje a řekl bych že pure je malinko jednodužší na ovladaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Jsou to větší fofry než předchozí, zpočátku se mi to nazdálo, ale někdy je ta rychlost vážně obrovská. Soundtrack je taky dobrej, líbí se mi ta skladba Flat Out. Infractuructur Mp je taky parádní už jsem závodil s pár borcema tam se člověk hodně naučí. (game experience may change during online play) :) Ovládání je pro nováčka hodně složitý, výhodou je že se ta hra nedá uplně 100% naučit a pořád vás nutí zlepšovat se. Proto mě to tak baví a vydrží to dlouho. Pár fíglů na řízení nám jistě napíše MAMUTH (me by zajímala třeba vývrtka) jinak základem je používání bočních křidélek, bez těch to nejde. Hezky vypadá i PhotoMode, možnost stahování skinů lodí do hry (budou i tratě) Docela mě překvapila statistika - počítá snad uplně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 heh mne dostalo jak jsem uz docela dost proparil v singlu , pripojim se na multi a prvni mapa ktera se hraje je nejaka uplne jina :D :D kolik tech map tam vubec je ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Tapetky na plochu PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Já hrál poprvé Wipeout 2097 na PSX. Ta hra mě úplně dostala. Tenkrát byly podobné hry hodně moderní. Navíc jako jedna z mála her podporovala Link kabel. Pokud jste vzali konzoli k někomu, kdo měl dvě tv, tak to bylo něco extra a dokonale jste si odpočinuli od hnusu jménem split screen. Tyhle PSP verze jsou, vedle toho mála skvělých titulů, to nejlepší, co zatím vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Tapety jsou pěkný akorát nevidím logiku v tom že jedna není 470 x 272. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Tapety jsou pěkný akorát nevidím logiku v tom že jedna není 470 x 272. To je jeden staženej obrázek, neni nejhorší tak jsem ho tam dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 prosim vas kde sa musim registrovat aby som mohol hrat infrastructure multip. ? diky za odpoved :) inak fakt husta vec sa mi to paci viac ako WO:pure a ani neviem preco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 -> http://store.playstation.com tady se regni a zaroven budes mit ucet do WipEoutu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Tak tahle hra je naprosta bomba, wipeout pure me moc nevzalo, ale tohle me strasne bavi. Btw za koho jezdite a kolik mate loyalty obdelniku? Ja hraju za Assegaie a mam 3,5 obdelniku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Mam Feisar, za ten jsem totiz, pokud se nepletu, jezdil v demu Wip3out na PSX. To byla tenkrat kalba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Ja jezdim za Qirex loajalitu mam 32790 (8 a ctvrt ctverecku). Hra naprosto uzasna, totalne jsem ji propadl. :D Prihazuju nejaky screeny: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Soundtrack s Pure: Stačí vytvořit složku WIPEOUT v adresáři MUSIC a přidat skladby, pak se zobrazí normálně v playlistu.:psp_smiley: http://rapidshare.com/files/78541002/wipeout_pure_soundtrack.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Soundtrack s Pure: Stačí vytvořit složku WIPEOUT v adresáři MUSIC a přidat skladby, pak se zobrazí normálně v playlistu.:psp_smiley:http://rapidshare.com/files/78541002/wipeout_pure_soundtrack.rar.html jen dodam, ze takhle si tam jde pridat samozrejme jakoukoliv hudbu:D (maximum je 30 pisnicek), mne se treba totalne nelibi puvodni soundtrack... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 A tak to je snad jasné že jde dodat cokoliv, ale jevím jak bych tam cpal něco jiného, vždyt tohle se k tomu hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 nemas spis neco blbe nastaveny? zkus zmenit nastaveni UMD modu ne ne .. všechno mám nastavený jak tu radíte --- UMD mechaniku naky to SOny 96000 nebo jak to je , mam 3.71 M33 2 -- a jinak jako spustim to, načte se logo Sony, jako už tý hry, ale pak to hapá, ... nwm co s tim je ... ale právě sem tu četl, že tu někdo někomu odpovídal, že si nezahraje hry od Sony Evropskou verzi .. ale newim, jestli to bylo treba v Infrastructure Mulitpayer hrach, nebo tak ... ale nwm no..:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Dej si tam normálně UMDčko a musí to jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.