mjr.Hustler Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 hýbe se mi kryt na baterce :cry: docela mě to štve ! nevíte co stím ? psp je nový a nemělo by to dělat ! hýbe se to tak ,že to prostě nejni stabilní a nedrží to pevně ! měly(mate)tohle někdo taky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 zkus mezi baterku a ten kryt dat papirek poskladany aby mel vetsi tloustku a pak dej zadni kryt a uz by se to hybat nemelo;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mjr.Hustler Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 jj to jo mam tam vatu ale aby se mit o prostě nehybalo vubec :cry: abych tam enmusel mi nějakej papirek nebo vatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tuananhcz Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 tak kup novy zadni kryt na psp pokud to pomuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mjr.Hustler Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 ne to asi nepomuže skoušel sem další dva kryty z jinych psp a stejně se to pohybuje ! zda se mi že jedan strana jako kdyby drží a druhá se hýbe :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TOMFX Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 jo mě se to taky hýbe taky nwm co stím a nemám ho nijak poškozenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Pises ,ze PSP je novy. Nestalo se Ti ,ze pri manipulaci s vickem na baterku si ulomil nejake pacicky? Nevim jake mas PSP,ale vim ,ze u FATek se to obcas pri trose nepozornosti stava. Ja jsem uz jednou packy na vicku polamal ,a ted na novem mam uz jednu zase ulomenou. Pri zkouseni Pandory to je porad baterie ven a zase dovnitr a zase ven atd... Ze se to proste stava. U Slimka jsem vicko neprohlizel,vecinou majitelum rikam at si to oteviraj a zaviraj sami ,abych jim to prave nepolamal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mjr.Hustler Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Pises ,ze PSP je novy.Nestalo se Ti ,ze pri manipulaci s vickem na baterku si ulomil nejake pacicky? Nevim jake mas PSP,ale vim ,ze u FATek se to obcas pri trose nepozornosti stava. Ja jsem uz jednou packy na vicku polamal ,a ted na novem mam uz jednu zase ulomenou. Pri zkouseni Pandory to je porad baterie ven a zase dovnitr a zase ven atd... Ze se to proste stava. U Slimka jsem vicko neprohlizel,vecinou majitelum rikam at si to oteviraj a zaviraj sami ,abych jim to prave nepolamal. ja mam slimko a ,,pacičky '' tam nějaky sou l nwm kolik jich tam ma byt takže nwm jetsyl se nějaka neulomila :) zitra se ještě podivam na jiny psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mjr.Hustler
hýbe se mi kryt na baterce :cry: docela mě to štve ! nevíte co stím ? psp je nový a nemělo by to dělat ! hýbe se to tak ,že to prostě nejni stabilní a nedrží to pevně ! měly(mate)tohle někdo taky ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts