blablabla16 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Poradíte mi někdo jak postupovat při reklamaci gamepadu? Mám dokupovaný zvlášť. Účtenku ale bohužel ne a nevím odkud je (kupováno použité). Dá se to nějak vůbec? Citovat
0 Hráč123 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Optat se toho co ti to prodal zda může dohledat účtenku a případně kde to koupil..pak jedině jít do obchodu a zkusit se na to optat ale neumím si představit, že půjdu někam bez dokladu a chci reklamovat produkt který jsem tam ani sám nekoupil :) Citovat
0 blablabla16 Odesláno Únor 27, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 No bohužel toho člověka od kterého jsem koupil už nedohledám. Nicméně jsem se dočetl, že podle seriového čísla a tak se dá zjistit odkud to je a tak a v podstatě se to dá i reklamovat bez jakéhokoliv papíru. Jenže to jsem našel jen na konzole..A ne na zvlášť dokupovaný gamepad. Tak nevím Citovat
0 Hráč123 Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Zavolej na podporu a zeptej se jich zda je možné to reklamovat..protože v obchodě tě otočí se slovy "pane ale vy jste tu takovou věc vůbec nekupoval". Bys tam musel dohnat toho prodejce. Citovat
0 Xmacho Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Zavolej na Xbox linku ... tam ti poradí. Myslím, že i ovladač jde objednat na výměnu do MS bez faktury / záručáku, jen podle sériového čísla. Ale detaily ti určitě řeknou na lince. Citovat
0 blablabla16 Odesláno Únor 27, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Únor 27, 2015 Řeknete mi číslo? Jedu přes data a než mi naběhne xbox stránka. Citovat
Otázka
blablabla16
Poradíte mi někdo jak postupovat při reklamaci gamepadu? Mám dokupovaný zvlášť. Účtenku ale bohužel ne a nevím odkud je (kupováno použité). Dá se to nějak vůbec?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.