Monty Jack Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Zdravím,jde změnit ID jméno? nechce se mi kvůli tomu zakládat noví učet ....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Ahoj, nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty Jack Odesláno Únor 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 Díky za odpověd .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Me se to teda podarilo zmenit. Driv jsem mel na PSN jinej nick. Stalo to fuuuru proklikavani a nevim ceho vseho protoze je to dyl a uz si to presne nepamatuji ale nakonec se mi to povedlo. Delal jsem to myslim nejak pres podporu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tak to jsi zřejmě jedinej na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Cekal jsem ze mi to nebudete verit:-D Driv jsem byl pod timdle uctem jako Mara_EZEK. Jsou to tak 2-3 roky co jsem to menil na MaraTFSI. A opravdu se jedna o stejny ucet (email) EDIT: Dohledal jsem kvuli vam i email primo od Sony@account.sonyentertainmentnetwork.com: Sony Entertainment Network Sign-In ID Change Notification This e-mail confirms that the Sign-In ID (E-mail Address) for your Sony Entertainment Network Account has been changed. If you did not intend to change your Sign-In ID, please contact Customer Service using the link provided below. Thank you, The Sony Entertainment Network Team Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 komu jsi ho musel vykouřit , dělám si legraci :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Sign-In ID je email, ten si můžeš u účtu změnit kdykoliv. Ale přezdívku (nick, ID) změnit nejde, jen založit novej účet. Tys pouze přehodil email u původního účtu a založil sis s ním nový účet s novou přezdívkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 :wohow: Joooo kez bych si to pamatoval jak jsem to dokazal. Vim jen ze mi uz tehdy vsichni tvrdili ze to nejde a ja se i pres to k tomu nejak proklikal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Sign-In ID je email, ten si můžeš u účtu změnit kdykoliv. Ale přezdívku (nick, ID) změnit nejde, jen založit novej účet. Tys pouze přehodil email u původního účtu a založil sis s ním nový účet s novou přezdívkou. Jo to bych si myslel taky podle toho emailu ale znovu rikam jedna se o stejny email. Mam celej zivot jen jeden email a pouzivam stale ten stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) Však ano, máš jeden email, ale tohle je tvůj druhej účet, ten první pořád existuje s tou původní přezdívkou... EDIT: Tady máš ten tvůj původní účet: http://psnprofiles.com/Mara_EZEK Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Však ano, máš jeden email, ale tohle je tvůj druhej účet, ten první pořád existuje s tou původní přezdívkou...EDIT: Tady máš ten tvůj původní účet: http://psnprofiles.com/Mara_EZEK Coz to jsem koukal taky ze jeste jakoby existuje ale jak se teda potom na nej prihlasim kdyz tou emailovou adresou kterou jsem se na nej prihlasoval se ted prihlasim uz jen na to novy ID? A pokud mam tedy jen jeden email a dve ID tak to je dle meho nazoru zmeneny ID na jiny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Tak ještě jednou - na starým účtu sis změnil email (cos tam dal jako novej email netuším, ale jelikož to nemusíš potvrzovat, tak tam lze naklapat cokoliv), tím pádem sis ten svůj jedinej email uvolnil a s ním sis založil nový účet. Jelikož email slouží jako ID pro přihlášení, tak logicky lze používat email v jeden moment pouze s jedním PSN účtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Hmmm todle zni docela realne az me to teda prekvapuje ze me by neco takovyho napadlo:-D Pro me byla priorita abych zachoval stejny email a mel jiny ID coz se mi podarilo i kdyz nejspis tim to zpusobem. Jen by me zajimalo co jsem tam mohl naklikat pro zmenu toho emailu u prvniho ID:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Když si vzpomeneš, tak ten účet můžeš klidně pořád používat. Pokud to v poslední době nezměnili, tak teoreticky se lze přihlašovat přes naprosto smyšlenej email, jen ti holt nebudou od Sony chodit žádný emaily a potvrzení o nákupech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Myslim ze si stejne nevzpomenu:-D A i kdyby preci jen... zadnou vyhodu to asi nema mit dva ucty ne? Skoda ze nejdou prevest ty trofeje kdyz to ted vidim... No co aspon ze se mi podarilo zachovat stejnej email Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.