kocurstvo Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Zdarec, mám problém s rapidshare.com. Mám u nich aaktivovaný účet až do ledna, ale včera mi najednou přestalo jít stahovat. U linků v rapgetu 1.4 se objeví modré hodiny a tím to hasne... Na hovno. Nevíte, co s tím?? :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Zdarec, mám problém s rapidshare.com. Mám u nich aaktivovaný účet až do ledna, ale včera mi najednou přestalo jít stahovat. U linků v rapgetu 1.4 se objeví modré hodiny a tím to hasne... Na hovno. Nevíte, co s tím?? :cry: vystahoval sis limit na tejden chlapce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 nebo ti přestal fachat rapget už se mi to stalo taky že zničehonic...pokud sis vyplýtval limit musíš počkat pokud je to programem zkus flashget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Prosinec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 Asi to bude tím limitem :) díky moc, aneb ať žije massive download :o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 kolik stoji na mesic pa na rapid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@vid Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 188 Kč, včera jsem to kupoval ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 cca 250sk / mesiac ...ja som to spravil tak ze som si prvykrat aktivoval na 1 mesiac a dostal som 8000 bodov ,a kedze sa mi nechcelo zbierat, tak som si potom predlzil na dalsie 3 mesiace, a tym som ziskal dalsich 3000 bodov, cize dokopy 11000 ....a ako je uz zname tak za 10000 bodov mate premium na mesiac zadara :).....to bol len taky mensie info pre tych co este nevedia ako a co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 na rapidu nejsou zas tak drazi,asi si pa koupim:)diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kocurstvo
Zdarec, mám problém s rapidshare.com. Mám u nich aaktivovaný účet až do ledna, ale včera mi najednou přestalo jít stahovat. U linků v rapgetu 1.4 se objeví modré hodiny a tím to hasne... Na hovno. Nevíte, co s tím?? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts