Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PlayStation 4 hry nemají region?

007jarda

Otázka

Zdravím všechny,

mám dotaz, tedy spíše upřesnění, hry na PlayStation 4 nemají žádný region, že? Kdysi jsem si bral pár kusů na PlayStation 3 a normálně fungovaly, jen se ujišťuji, páč bych chtěl získat sběratelskou edici The Order: 1886 s figurkou z US, tak aby mi vše fachčilo :psp::? Vím, že jsou regionu u filmů, i když to tam také trochu polevilo, ale jistota je jistota :wohow:

Díky moc všem za potvrzení.

Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Regiony ty hry mají, ale není tam region lock, takže US disk ti pojede na české konzoli. Problém nastane v případě, že si budeš chtít k té hře koupit DLC na českým PS storu. To ti ve většině případů nebude s US diskem fungovat a musel by sis vytvořit PSN účet pro US region a koupit DLC tam. To samé, pokud bude ke hře přibalený nějaký kód ke stažení bonusového obsahu. Ten načteš jen přes US účet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu