Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PlayStation 4 hry nemají region?

Otázka

Odesláno

Zdravím všechny,

mám dotaz, tedy spíše upřesnění, hry na PlayStation 4 nemají žádný region, že? Kdysi jsem si bral pár kusů na PlayStation 3 a normálně fungovaly, jen se ujišťuji, páč bych chtěl získat sběratelskou edici The Order: 1886 s figurkou z US, tak aby mi vše fachčilo :psp::? Vím, že jsou regionu u filmů, i když to tam také trochu polevilo, ale jistota je jistota :wohow:

Díky moc všem za potvrzení.

Jarda

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Regiony ty hry mají, ale není tam region lock, takže US disk ti pojede na české konzoli. Problém nastane v případě, že si budeš chtít k té hře koupit DLC na českým PS storu. To ti ve většině případů nebude s US diskem fungovat a musel by sis vytvořit PSN účet pro US region a koupit DLC tam. To samé, pokud bude ke hře přibalený nějaký kód ke stažení bonusového obsahu. Ten načteš jen přes US účet.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu