lostkojot Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 čau včera jsem si založil účet a jelikož jsem byl posílen alkoholem, tak jsem to trošku přehnal s názvem nicku :-) a chtěl bych ho změnit. Jde to udělat bezplatně? Už jsem si tam právě nakoupil, jinak bych to neřešil a vytvořil nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Vim ze to je mozna off topic, ale neda mi se nezeptat...nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lostkojot Odesláno Březen 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) ................ Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem lostkojot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 jako nevim jak je to na PS ale na XOne jsem taky chtel menit nick a asi 230,-Kč :-) ale jinak hezky..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lostkojot Odesláno Březen 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 na xku to šlo bezplatně změnit do měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 na PS není změna možná, takže jedině založit nový účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lostkojot Odesláno Březen 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 tak mi bylo sděleno že to nejde změnit, inu když je někdo blb, trpí za následky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miki4everXL Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 treba s timhle nickem budes slavnej..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaraTFSI Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 http://console-forum.net/tema/176381-zmena-id Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lostkojot
čau včera jsem si založil účet a jelikož jsem byl posílen alkoholem, tak jsem to trošku přehnal s názvem nicku :-) a chtěl bych ho změnit. Jde to udělat bezplatně?
Už jsem si tam právě nakoupil, jinak bych to neřešil a vytvořil nový.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.