Romix Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 Kluci, neznate nekdo nejakej obchod, kde se da sehnat kod na dobiti kreditu PSN digitalne? Nebo treba pres paypal? ci sms??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2015 (upraveno) tutově na jrc.cz http://www.jrc.cz/kat_download_playstation_4_predplacene_karty Upraveno Březen 3, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Určitě by ti i ve tvem městě našel strýček google. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Určitě by ti i ve tvem městě našel strýček google. Rada nad zlato aneb dalsi chytracek, co neni ochotny poradit, jen si hrat na frajirka, ze zna google... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 tady mas moznosti pres heureku http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-live-cards-500kc/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Diky, nakonec jsem koupil u JRC...Ja to prave potrebuju pouze digitalne s kodem na email, jelikoz nejsem v CR..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Rada nad zlato aneb dalsi chytracek, co neni ochotny poradit, jen si hrat na frajirka, ze zna google... Proč bych tu hazel odkazy když do google stači zadat 3 slova!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2015 Proč bych tu hazel odkazy když do google stači zadat 3 slova!? Hledal jsem tam, ale vetsinou mi vylitly odkazy, kde ti nezasilaji emailem kod, ale poslou kartu domu na adresu. Po 5 pokusech jsem napsal tady, protoze jsem si rekl, ze mi to usetri dost casu, kdyz uz nekdo urcite ma podobnou zkusenost (davno vyresenou). Pokud nikomu poradit nechces a vylozene chces delat machra, ze vis, ze existuje google, tak ti gratuluju k tvemu pokroku v poznani, ale neobtezuj s tim nas, slusny lidi, kteri sem jdeme pro radu a nasledne kdyz neco vime, radi na oplatku poradime nekomu jinemu. Tva dalsi reakce zrejme bude vyobrazovat stav tveho dusevniho zdravi. Diky za tve dva predesle neskutecne impozantni a velice prinosne prispevky. Tema uz je uzavrene, diky za radu vsem, kteri poradit chteli...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.