zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 chtel bych se zeptat je stranka www.playstation-shop.cz overena?kupovak uz pres tento server neco?jaky by jste mi doporucili online obchod pro vecicky na psp?thx za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 smazat pls :) a ta prodejna je playcentrum ne nebo co ?? kdyz dam psp najede mi playcentrum... :) a je to v pohode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 dave "smazat"?!?!a proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@vid Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Ano, www.playstation-shop.cz = PLAYCENTRUM.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 no a ktery mi doporucite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@vid Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 je to ta sama firma!!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 david:no jo ale ja chci jinaci obchod ne ty dva!!!:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ARNI-X Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Skus tohle - ODKAZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
chtel bych se zeptat je stranka www.playstation-shop.cz overena?kupovak uz pres tento server neco?jaky by jste mi doporucili online obchod pro vecicky na psp?thx za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts