Finchmeister Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) nevíte někdo jestli PS4 nebo PC podporuje tento volant? předem dík. jestli ne, tak jaké volanty podporuje PS4, poprosil bych o doporučení volantu :thx: https://www.mall.cz/prislusenstvi-ps3/logitech-driving-force-gt-gran-turismo-ps3#/utm_source=sklik&utm_medium=ppc&utm_term=pc-produkty-logitech-driving-force-gt-gran-turismo :) Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem Finchmeister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 nepodporuje, podporuje pouze volanty od Thrustmasteru T80 T100 T300 a T500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 T300RS mam a zatim spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Onefootman : bodejt bys nebyl za ty prachy..:-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 T80 za 1200 nechcete někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Pánové ale tohle je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Březen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2015 LOL, ta cena 3200 Eur je celkem masakr za nalakovanej bilej skladaci stolek... :D Ale pravda, je tam to Recaro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 No hlavne na ty konstrukci neni nic tezkyho... Pristi tyden to zkusim postavit [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 T300RS mam a zatim spokojenost cau kdyz ho mas doma, tak bych se chtel zeptat, jak je resene pripevneni volantu k obycejnemu stolu. Ja si pamatuji jak jsem hral naposledy na volantu tak to bylo asi 12 let zpatky na nejakem logitechu za 3k a mel jenom tri gumove prisavky na te hlavni platforme a pri zbesilejsich sikanach se mi to odlepovalo od stolu a bylo to dost neprijemne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Mám ho taky doma a je tam takováhle svorka, drží to jak čert, ani se nehne: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Wyder: díky moc za odpověď vypada to robustně to připevnění takže věřím, že to bude držet jak ďas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Květen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2015 Figi : uz zase 1200kc nedavno si to prodaval za 1000kc??:-D :-D :-D :-D za 700kc to vemu klukovi na rozbiti..;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevecz Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 T300RS mam a zatim spokojenost muze mi nekdo doporucit solidni volant za rozumnou cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2015 (upraveno) Jak jsem psal jinde T100 mi bohatě stačí. Upraveno Květen 11, 2015 uživatelem yanek71 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 Hosi on nema T300 v zakladu pedal na spojku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Dle toho co jsem hledal tak nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nik Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Nemáte někdo zkušenost s tímto volantem? http://www.sony-playstation.cz/Hurricane-Steering-Wheel-volant-PS4-d116.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 To je nějakej fake PS4 žádnej takovej volant nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nik Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 A jak je to s volantem Thrustmaster T100? Všude uvádí PS3 a PC. Ale tady na foru jsem četl, že ho někdo používá na PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Já ho Používám, je v pohodě jezdím s ním PC.Tady máš podporu přímo od SMS.http://www.projectcarsgame.com/beyond-reality.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nik Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 A jestli bude fungovat na PS4 nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Dyk píšu že s nim jezdim.Myslýš že bych to sem psal kdybych nehrál na PS4?Tady ještě obrázek když jsi to nevyčetl z odkazu kterej sem ti nahodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nik Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Jo dík, jsem ten odkaz přehlédl. Tak jdu hledat kde ho mají skladem a objednám si ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 A jaky ten t100 je celkově? Ztrácí hodně kvalitou a pocitem z jízdy proti dražším modelům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 To nemůžu posoudit ale co vim určitě má menší uhel otáčení a zpracování bude taky ny jiné úrovni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.