flesh light Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Zdar,tak jak? Mě to přijde nejlepší věc,tohle miluju.Tohle jsou klasické staré pecky,předělané.:DKdo to máte?Mám pořídit?Je to dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 Po oznámení jsem myslel že to bez debat koupím, ale co jsem viděl gameplay mi to přijde jako blbost. Jen takové obyčejné střílení zombií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2015 Fakt je,že asi nezaplatili 100.000 USD za kvalitní scénář,takže postupují dopředu a to je celé,co jiného taky čekat od zombií;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Co mě,ale vadí mnohem víc je,že tam s tebou neběhají ani ty booty co jsou v animaci.Prostě běháš sám,je to jenom multiP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Tak nwm..stoji to za to koupit nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.