J-REK Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 v tomto programu si můžete předělat video přimo s avi a i s titulky!po převodu si jej můžete přímo nakopírovat do psp!je zde hodně nastavení ohledně bitrate a podobně,ale z nabídky zažízení vyberte PSP aby to bylo v požadovaném formátu LINK: http://www.filefactory.com/file/6db20e/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest spajdr Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 no mě to v logu vypíše že nemůže otevřít xvid soubor a skončí to ... EDIT: ok, vybral jsem preset na PSP a zatím to jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 dobrej soft..libi se mi ze si to video muzu presne roztahnou tak chci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Ja to nechapu, prvni videjko v pohode. Akorat byly slaby zvuky tak sem je zesilil v tom programu a udelal stejny videjko 2x. Jenomze to druhy mi v psp pise unsuported data a od ty doby uz nejde zadny videjko ani kdyz nic nemenim. Vsechny pisou unsuported data. Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 mas to prepli na PSP ? je tam toho hafooo..i na telefouny a taaak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 jo mam, vsechno delam jako to prvni videjko ktery slo, ale proste najednou to nejde. Vsechno bezi, vyleze soubor kterej ma ale psp ho zahadne neprecte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 aha..no ja zkousel jen jedno tak nevim no...a v psp to testnout nemuzu protoze mam rozehrany BOF3 a nemam to kde sejfnout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Nevadi, zustanu u svyho PSP video expres. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 ja pouzivam PSP Movie Creator...taky vklidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Covece to nechapu, nasel jsem si ten tvuj movie creator a ono je to uplne to samy jako muj movie expres. Tomu nerozumim je tohle ten tvuj program? Podle toho obrazku co tam je? http://dl.qj.net/PSP-Movie-Creator-app-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/9814/catid/193 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 hh ja sem nainstaloval nejakej ten PSP video expres. a je to t sami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 Tak to sou veci :lol: , posledni dotaz, nestalo se ti ze ti u nejakeho videjka chrastily zvuky? Jakoze repraky nestihaj basy? Ale mam to jen u jednoho videoklipu, zkousel sem ruzny nastaveni ale porad to chrci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2006 ..movie creator a movie expres sou stejny programy..akorat ze jeden z nich je full(neomezene dlouhy videa atd) a jeden je jakoby demicko-shareware(maximalni delka vystupniho videa asi 10 minut)... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Říjen 10, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 já nevím jak vy ale mě vše jede v pohodě...jinak bych tady ten program nedával.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 hej dík za program,hledal sem ho pěkně dlouho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Covece to nechapu, nasel jsem si ten tvuj movie creator a ono je to uplne to samy jako muj movie expres. Tomu nerozumim je tohle ten tvuj program? Podle toho obrazku co tam je? http://dl.qj.net/PSP-Movie-Creator-app-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/9814/catid/193 PSP Movie Creator 1.0 b10 Autor: Niobe | Vydáno dne 20. 03. 2006 | Přečteno: 154 x Pomocí tohoto programu převedete filmy z DVD (včetně titulků) a dalších formátů (DivX/XviD video, avi, wmv, mpg, mpeg, dat, rm, rmvb, Tivo2Go, dvr-ms, qt, mov) na video soubor pro PSP (mp4). Narozdíl od jiných video konvertorů pracuje až o 300% rachleji a s lepší výslednou kvalitou. PSP Movie Creator obsahuje také správce souborů s jehož pomocí jednoduše přenesete vytvořené video do PSP. Automaticky nastaví standardní název pro PSP video soubor a vytvoří miniaturní náhled. Narozdíl od jiných podobných programů si můžete miniaturní náhled vytvořit kdykoliv behem konverze jediným kliknutím myši. Další předností tohoto programu je možnost převádět pouze vybranou část z původního videosouboru. S pomocí ffdshow kodeku, lze do výsledného videa během konverze (např. z DivX, XviD, avi, ...) přidat titulky. Program existuje i v lite verzi pod názvem PSP Video Express, který nepodporuje konverzi DVD a střih videa. ...davam to sem jen pro ujasneni :) ..prevzato z http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Diky za vysvetleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.