Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

no mě to v logu vypíše že nemůže otevřít xvid soubor a skončí to ...

EDIT: ok, vybral jsem preset na PSP a zatím to jede :)

Odesláno
Covece to nechapu, nasel jsem si ten tvuj movie creator a ono je to uplne to samy jako muj movie expres. Tomu nerozumim je tohle ten tvuj program? Podle toho obrazku co tam je?

http://dl.qj.net/PSP-Movie-Creator-app-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/9814/catid/193

PSP Movie Creator 1.0 b10

Autor: Niobe | Vydáno dne 20. 03. 2006 | Přečteno: 154 x

Pomocí tohoto programu převedete filmy z DVD (včetně titulků) a dalších formátů (DivX/XviD video, avi, wmv, mpg, mpeg, dat, rm, rmvb, Tivo2Go, dvr-ms, qt, mov) na video soubor pro PSP (mp4). Narozdíl od jiných video konvertorů pracuje až o 300% rachleji a s lepší výslednou kvalitou.

PSP Movie Creator obsahuje také správce souborů s jehož pomocí jednoduše přenesete vytvořené video do PSP. Automaticky nastaví standardní název pro PSP video soubor a vytvoří miniaturní náhled. Narozdíl od jiných podobných programů si můžete miniaturní náhled vytvořit kdykoliv behem konverze jediným kliknutím myši. Další předností tohoto programu je možnost převádět pouze vybranou část z původního videosouboru.

S pomocí ffdshow kodeku, lze do výsledného videa během konverze (např. z DivX, XviD, avi, ...) přidat titulky.

Program existuje i v lite verzi pod názvem PSP Video Express, který nepodporuje konverzi DVD a střih videa.

...davam to sem jen pro ujasneni :)

..prevzato z http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/index.php

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu