1911fish Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Zdarec,koupil sem si PSP z USA,dokoupil sem tady napájecí kábl a když to zapojím do sítě,tak se nic neděje,nevíte co stím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lexicon Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Neni ten adapter pro vstupni napeti 110V? Jestli ano dela se poridit menic z 220V na 110V treba tady -> http://www.elektro-manak.cz/menice.htm. Je otazka jestli se rovnou nevyplati koupit nabijecku pro ceske site... EDIT: tak koukam ze jsem si to nejak spatne precetl. :( Pokud mas slima nabiji ti aspon pres USB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuklos Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Mám taky PSP slim z USA a nabíjení funguje normálně. Adaptér je pro 100-240V. Řekl bych, že je stejný pro celý svět. Je potřeba vyměnit jen vstupní kabel, ale ten je standardní, já ho používám z nabíječky pro acu videokamery Panasonic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1911fish Odesláno Prosinec 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Nemám slima.Noo právě že já sem ten vstupní kábl,koupil,to mi bylo jasný,ale když to zapojím tak se nic neděje....došel nakonec známej se svým psp a přez jeho nabíječku to šlo,takže musím koupit novou....jinak díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
1911fish
Zdarec,koupil sem si PSP z USA,dokoupil sem tady napájecí kábl a když to zapojím do sítě,tak se nic neděje,nevíte co stím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts