nevinatko Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Kuopil sem si sleeping dogs na ps store na ps4 a po trech misich hrani napise ze nemam celou hru naintalovanou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Tak to asi budeš muset počkat, než se ti stáhne celá hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevinatko Odesláno Březen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Stahnu 5 giga a pak to muzu spustit a v menu dole je lista to je downlod te hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2015 Ano......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umbazz Kingdom Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Já mám podobný problem hru stáhl a mohl hrát jen chvilku a v menu v pravo dole mám instalaci na cca 75% nějaká rada co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Jak již bylo řečeno výše, počkej až se hra stáhne celá, pak budeš moci hrát dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Budu sice totalne OT, ale paneboze lidi, pouzivejte trochu mozek. A nebo se naucte cist prispevky nad vama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umbazz Kingdom Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 :party:thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.