Skystoure Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2015 Zdravím, mám takovej problém se hrou LBP 3, jakmile dám disk do konzole a chci zapnout hru ukáže se mi okénko instalování updatu to zůstane asi 3 sekundy a pak se to zase přepne do menu a tak to trvá furt dokud nevytáhnu disk. Zkoušel jsem hru několikrát odinstalovat a nainstalovat. vymazat z library, vůbec nevím co mám dělat, konzoli mám novou i s hrou asi 2 týdny, nevíte někdo co s tím? Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2015 (upraveno) To je divné,máš nejnovější Update Softweru a přístup na net na Playstationu,popřípadě seš zaregistrovanej na Playstation Store máš svůj Nick a všechno???Jinak hra by měla jít hrát i bez netu,to znamena zakaž internet a Update hry by se neměl začít instalovat... Upraveno Březen 17, 2015 uživatelem Mrkej_Na_Drat Citovat
Skystoure Odesláno Březen 17, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 17, 2015 Nějaká chyba softwaru, nevím co to bylo, ale dal sem konzoli do továrního stavu a už jede vše jak má :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.