Skystoure Odesláno Březen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2015 Zdravím, mám takovej problém se hrou LBP 3, jakmile dám disk do konzole a chci zapnout hru ukáže se mi okénko instalování updatu to zůstane asi 3 sekundy a pak se to zase přepne do menu a tak to trvá furt dokud nevytáhnu disk. Zkoušel jsem hru několikrát odinstalovat a nainstalovat. vymazat z library, vůbec nevím co mám dělat, konzoli mám novou i s hrou asi 2 týdny, nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 (upraveno) To je divné,máš nejnovější Update Softweru a přístup na net na Playstationu,popřípadě seš zaregistrovanej na Playstation Store máš svůj Nick a všechno???Jinak hra by měla jít hrát i bez netu,to znamena zakaž internet a Update hry by se neměl začít instalovat... Upraveno Březen 17, 2015 uživatelem Mrkej_Na_Drat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skystoure Odesláno Březen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Nějaká chyba softwaru, nevím co to bylo, ale dal sem konzoli do továrního stavu a už jede vše jak má :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.