robinrameno1987 Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Čus, chystáme se získat odměnu 10 miliónů v GTA za heisty. Jsme 2, oba lvl 100, nad 18 let: LukisCZ robinrameno1987 Kdo chce ať si nás přidá na PSN. Voice chat podmínkou. Těšíme se na vzájemnou spolupráci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Co to obnáší?To se musí hrát rok v kuse abys vyhrál?Mě by to zajímalo,ale určitě bych to nedělal..jenom mě to zajímá :?co to je za reklamní trik a proč.Čistě,že se zajímám o gamesení,proto. Tak co se musí dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Březen 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2015 vsech 5 heistu posobe, jedni a ti sami hraci, obtiznost hard, ani 1 umrti v setupech ani v heist finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 už jste to dali? je to docela challange, na ps3 to je zatím utopie s jejich kvalitou serverů :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 hale já mám malej level, ale mušku dobrý, ovládání mám osvojené, jen se stíhačkou jsem ještě nelítal... šel bych do toho, pokud to nijak není limitované tím levelem, kvéry atp, mam taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts