PrincessPeach Odesláno Prosinec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2007 Ahoj, zkousel nekdo na strankach klubu nintendo.eu vymenit hvezdicky za Wii Points ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Tak to jde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 pockej pockej to mi vysvetli tohle mne nejak minulo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 pockej pockej to mi vysvetli tohle mne nejak minulo :D No vec se ma tak, ze zakoupenim konzole Wii, NDS nebo her ke konzolim ziskavame i jakesi kupony s cisly, za ktere ziskavame "zvezdicky", ktere bylo mozno do nedavna upotrebit na strankach www.nintendo-europe.com po registraci do evropskeho Nintendo klubu k ziskani nejruznejsich drobnych darecku typu: tematicka tapeta na plochu, MP3ka s hudbou z oblibene hry jako zvoneni ci obdobna zalezitost. Za vetsi mnozstvi bodu pak bylo mozne ziskat treba pouzdro na hry nebo tak neco. Nicmene nedavno pribyla k vyuziti takto nastradanych hvezdicek i nova moznost a to - vymena za WiiPoints (jakasi alternativa k fyzickemu nakupu karticek s WiiPoints v prodejnach, napr. GameHouse). No a za WiiPoints uz lze nakoupit starsi hry na Internet Channelu, brzy i WiiWare. Nebo treba Operu (Internet Channel), jenz uz dnes neni zdarma, ale stoji 500 WiiPoints. Napr. za registraci sve Wii konzole ziskate 1000 hvezdicek, za NDS 500 hvezdicek, za hru podle ceny - obvykle 250 hvezdicek. Lze registovat bundlovanou WiiSports a WiiPlay a kazdy nove registrovany clen dostane darkem dalsich 250 hvezdicek. Smenny kurz je 400 hvezdicek = 100 WiiPoints, na ziskani Opery (Internet Channel) bylo zapotrebi 2000 hvezdicek. Ve "smenarne" jsou ruzne nominalni hodnoty kuponu s WiiPoints (100, 300, 500, 1000) ale nakup je omezen na jeden kupon denne. Navic jsem v poslednich dnech videl jen kupony v nominalni hodnote 100 WiiPoints, zrejme chteji zvysit navstevnost stranek, dilcim porizovanim WiiPoints... Nakup pak vypata takhle (prevzato z jineho fora, thx ursimon) : Tak asi tak. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 nejak jsem nemohl najit ve svem accountu kde mam hvezdicky :D :D ale ja na to asi prijdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 moc Wii nerozumim a jestli se pletu tak to pls bobo smaz, ale co je tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 no jooo sedim si na ocich :D :D sorry omlouvam se uz tovidim moje chyba :D :D dik :D hehe dobre vedet :D asi si regnu vsechny hry ktere mam to bude bodiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 tak to je super zitra pak vsecko snad regnu a koupim operu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 na to, abych si to moh vymenit si musim updatovat Wii system. A predtim mi to pise, ze pokud mam nelegalni hardware we wii (coz mam) tak prej mi to crackne wii nadobro. Je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak to je celkem pokrok ze to takhle poznaj ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrincessPeach Odesláno Prosinec 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 tak to je celkem pokrok ze to takhle poznaj ne ? Je to jen obecne upozorneni pred updatem, nic o poznani :) Nicmene dnes je tam ke smene 300 WiiPoints za 1200 hvezdicek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2007 na to, abych si to moh vymenit si musim updatovat Wii system. A predtim mi to pise, ze pokud mam nelegalni hardware we wii (coz mam) tak prej mi to crackne wii nadobro. Je to pravda ? nekde jsem cetl ze to je pravda ... ja osobne s tim skusenosti nemam. Je to mozne ze to zacihlis ... ja by to nezkousel nekteri vyrobce cipu maji svuj vlastni FW ... jaky mas cip ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 chip CHIIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aition Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Pořád mi nejde vyměnit hvězdičky za body - ať zkusím jakoukoliv hodnotu, která je v danou dobu aktivní, dostanu následující odpověď: Purchase unsuccessful ERR-0103: An error has occurred during the transaction. Nesetkal se s tím někdo či dokonce neví někdo co stím?? Na email uvedený ve FAQu stránek nintenda mi zatím odpověděl pouze automat Dík předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Pořád mi nejde vyměnit hvězdičky za body - ať zkusím jakoukoliv hodnotu, která je v danou dobu aktivní, dostanu následující odpověď:Purchase unsuccessful ERR-0103: An error has occurred during the transaction. Nesetkal se s tím někdo či dokonce neví někdo co stím?? Na email uvedený ve FAQu stránek nintenda mi zatím odpověděl pouze automat Dík předem Slysel jsem, ze je nutne to proste porad dokola zkouset a ono to jednou vyjde:D Ale ja wii zatim nemam, toto jsem jen slysel na jinych forech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 no muzes koupit jen jednu za den a navic vetsinou jsou vsechyn rychle vybrane ,dneska sem ulovil ve 16:00 300pts vcera 100pts a zbyva me jen 100 a mam operu !!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.