Cassi Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Zdravím, chci se zeptat jestli něco hrozí když se připojím na LIVE s Flashem LT+ v3.0. necci hrát online nebo tak jde mi jen o FB integrovaný v některých hrách.. a sdílení videí z her na něj. EDIT: Pripojil sem Xbox kabelem k netu a naskocil mi nějakej update, tak se ještě ptám jestli mi to nemuže ohrozit flash? púroominte jsem z toho celej zmatenej co se tu vsude pise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 pokud mas palenky kontrolovanyv abgx a bez vady tak se nemas ceho bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassi Odesláno Březen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 takže ten update mužu klidně dát a připojit se na live jo? super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 jj presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassi Odesláno Březen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 diky moc a jeste poporsim radu v jinem tematu jestli bys mohl je to v tom navodu jak palit XGD3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.