Vladimír Barančík Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Zdravím, mám otázku jde nějak nastavit v PS4 pozadí tak aby při najetí na kolonku s hrou se změnilo pozadí dle hry (v PS3 tomu tak bylo při vložení DVD se automaticky přehodilo pozadí na interaktivní pozadí dané hry) Díky Citovat
0 Chuchmi Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Však se změní ale musíš sjet dolů :) Citovat
0 Vladimír Barančík Odesláno Březen 19, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Sjedu dolu a nic, klasický PS pozadí Citovat
0 pilulkin Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Ono to myslím jen hraje hudbu té hry, ale pozadí se nemění. Citovat
0 Vladimír Barančík Odesláno Březen 19, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Takže to není ovlivněno třeba nastavením???? díky Citovat
0 pilulkin Odesláno Březen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2015 Ne, o žádném takovém nastavení nevím. Citovat
0 pilulkin Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2015 To je zvlastni, ja kdyz najedu napr. na TLOU a sjedu dolu, tak tam mam motiv tlou.. To same plati u všech jinych her Tak jsem po delší době zapnul PS4 a je to skutečně tak, jak píšeš. Kromě hudby to nahodí i pozadí s motivem hry. Takže pokud to tazateli nefunguje, tak buď dělá něco špatně a nebo to ta konkrétní hra nepodporuje. Citovat
Otázka
Vladimír Barančík
Zdravím, mám otázku jde nějak nastavit v PS4 pozadí tak aby při najetí na kolonku s hrou se změnilo pozadí dle hry (v PS3 tomu tak bylo při vložení DVD se automaticky přehodilo pozadí na interaktivní pozadí dané hry) Díky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.