hipox Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2007 Zdravím, v přítomnosti mě moc uchvátila hra Tony Hawk underground 2 remix a rád bych věděl, jaké máte v Tonym oblíbené tríčky, rovnou napište i tlačítkovou kombnaci, pokud možno. Já mám rád balancování na ruce na rampě ( trojúhelníček + šipka dolů když najíždíte na okraj rampy nebo tak a pak mačkat čtvereček, trojúhelníček a kolečko, křížkem odtamtaď vyskakujete) Tak pls poraďte nějaký dobrý triky ai zážitky, můžete i hodit screen ze hry! Tak dík a pspčku zdar!:lol: Citovat
Ski Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2007 Drive tu byl topic o nej tricek :( akorat ze v druhem tony hawkowi :)... ja jezdim hlavne grindy oblibenej mam vzdykcy nejakej special (kterej si navolis :) ) takze asi tak!... Citovat
Kuba.adio Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 ja asi nej oblibenejsi kickflip bs lipslide nebo fs flip ss fs 5-0 - Ale hraju jen Project 8 Citovat
stinger Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2007 já mám project 8 a nejvíc se mi líbí rodney mullen a stojka na prkně Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.