hipox Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Zdravím, v přítomnosti mě moc uchvátila hra Tony Hawk underground 2 remix a rád bych věděl, jaké máte v Tonym oblíbené tríčky, rovnou napište i tlačítkovou kombnaci, pokud možno. Já mám rád balancování na ruce na rampě ( trojúhelníček + šipka dolů když najíždíte na okraj rampy nebo tak a pak mačkat čtvereček, trojúhelníček a kolečko, křížkem odtamtaď vyskakujete) Tak pls poraďte nějaký dobrý triky ai zážitky, můžete i hodit screen ze hry! Tak dík a pspčku zdar!:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Drive tu byl topic o nej tricek :( akorat ze v druhem tony hawkowi :)... ja jezdim hlavne grindy oblibenej mam vzdykcy nejakej special (kterej si navolis :) ) takze asi tak!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba.adio Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 ja asi nej oblibenejsi kickflip bs lipslide nebo fs flip ss fs 5-0 - Ale hraju jen Project 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinger Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 já mám project 8 a nejvíc se mi líbí rodney mullen a stojka na prkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.