MajkD Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Ahoj, nevíte jak to vypadá s touhle hrou na Xbox One? Nikde jsem se nedočetl, že by neměla vyjit, ale ani že by měla. Sice bych si jí mohl zahrát na PC, ale když už mám ten Xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 psalo se ze ubi neplanuje tenhle dil nove konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Určitě bude, dřív nebo později...Ubi si nenechá ujít zisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 No kluci s těma prodejema cca. 2 miliony celosvětově prodaných kusů na X360 a PS3 si to asi tak 3x rozmyslí, než do toho půjdou .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Odesláno Březen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 No já doufám že to na X1 předělaj. Snad by to nedalo tolik práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.