crackjeborec Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Ahoj, u mého PS3 e mi pokazil HDD tak tam mám teď nový hard disk, ale nemohu se příhlásit k PSN .. protože si nepamatuji, jakou jsem si tam zadal email. adresu. Poradíte, jak zjistím emailovou adresu k mému účtu psn crack-cze_ ? .. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 volej psn podporu podle cisla platebni karty atd ti pomuzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackjeborec Odesláno Březen 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Nepoužívám platební kartu ani nic takového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 dle technicky podpory to nelze jinak zistit jak prez psn linku, datum narozeni na uctu , zakoupeny hry, heslo, skryta otazka, cislo kodu kery si v minulosti aktivoval atd.. nikde verejne to zistit nejde si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Já jsem také nevěděl email. Prostě jsem jim napsal, ať mi pošlou email k PSN účtu (PSN ID). Bez problémů mi ho poslali. Na heslo jsem poté už přišel v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.