stifmayster Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2015 Zdravím, sháním někoho na Heisty v GTA V na Xbox One, napište svůj gamertag, nebo si přidejte mě, podmínkou není ani headset, pokud víte co máte dělat. Jedině snad minimální věk aspoň 17, nechci hrát s ukňouranejma 13 fakanama. Můj Gamertag je Stivn Phoenix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paclik46 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Čau já taky sháním lidi, mám kinect i headset takže domluva není problém a bude to určitě lepší, jdu ti napsat na Livko, mohl bych zítra k večeru až někdy do noci. Můj tag je: Paclik46. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 na fb je czsk crew kde je spousta hracu co ti pomuzou. i ja sam tam hraju a kdyz vidim ze me z crew nekdo pozve tak se vetsinou pripojim a pomuzu mu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paclik46 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Dany muzes poslat presny nazev skupiny? To co jsi napsal jsem nasel pouze pro PS4, díks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 GTA V CZ & SK [XBOX ONE] - tohle je název. jsou stejny akorat jsou rozdeleny na platformy. je nas tam asi 90. ale pomahame si s heistama furt protoze s cizincema kdyz se ti leftne tak je to o nervy.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.