Stackal Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Ahoj lidi nejdou mi hry na mém CF ale newím proč!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Cau,mam ten samej cf a jdou mi tam,ty nevis do jaky slozky nebo v psp se ti vubec nezobrazi nebo ti to hodi nejakou chybu-proste napis co ti nejde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHA! Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 jak nejdou??? Neukaze je to? Zapnou se ale hodej chybu ci co??? Musis to trochu podrobnejc popsat EDIT: Sakra byls rychlejsi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 napíšemi to "The game could not be started" ale jinak na 3.60 M33 mi ty hry šli . A ty hry jsou v CSO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bzuk Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 zapni PSP dej SELECT,a UMD ISO MODE dej na M33 driver,určitě to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Prosinec 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 no,a ciselnej kod??:roll:-neni zadnej nebo co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2007 Děkuji moc BZUK na to sem nbepomyslel dik moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stackal
Ahoj lidi nejdou mi hry na mém CF ale newím proč!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts