vmx100 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Zdravim, udelal jsem kup stoleti a ted potrebuju pomoc. Koupil jsem PSP 3004 a nabijecka i baterie jsou mrtve. Jsem opravdu nadseny. Kdyz jsem to pripojil na univerzalni trafo tak se da zapnout v pohode, tim usuzuji ze je nabijecka v haji. Nechal jsem to tam chvili ale baterie se nenabije ani trochu. V menu ukazuje vsechny carky, z toho usuzuji ze je baterie v haji. Nez koupim novou baterii, chci se zeptat, zda je opravdu baterie v haji nebo to muze byt i necim jinym? Dale se chci zeptat, je tam flash ktery se spousti nejakym programem "660 recovery pro B" nebo tak nejak. Kdyz vymenim pametovou kartu, bude stale k dispozici ten flash? Pak mi jeste dela kdyz vlozim UMD tak se vyplne, nevite co s tim? Predem dekuji za jakekoli rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Prej "kup století a ted potřebuju pomoct...:cheesygrin::cheesygrin:To mě připomíná celou českou ekonomiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vmx100 Odesláno Březen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 A nejaka pomoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Pošli mi v pm fb pomuzu ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.