sooe Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Ahoj, momentálně mám předobjednanou hru Bloodborne (store) a chtěl jsem se jen zeptat jestli je nějaká možnost zrušení předobjednávky. Ne, že bych chtěl zrovna tuto hru zrušit :cheesygrin: ale jen si říkám, že tuto možnost jsem nikde v nastavení, nebo v přehldu o Pre-Order neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 nezaplatis do urciteho data a je zrusena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Dobře, ale to se strhne automaticky, nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Pokud nemas penize v penezence, tak si smaz kartu a platba nebude moct probehnout, tudiz pre-order bude zrusen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 (upraveno) S penězi na kartě nemám problém... Prostě peníze tam jsou a já předobjednám, jak tu předobjednávku zruším? Upraveno Březen 24, 2015 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Vsak Ti to rikam, zrusit ji lze tak, ze v dobe, kdy ma probehnout platba, nebudes mit v penezence dost penez/nebudes mit k uctu prirazenou kreditku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Jde to zrusit v Transaction History Na PC, PS3, PS4 napr. http://cz.playstation.com/psn/support/ps3/detail/linked494877/item494832/Zru%C5%A1en%C3%AD-p%C5%99edobjedn%C3%A1vky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Jde to zrusit v Transaction History Na PC, PS3, PS4napr. http://cz.playstation.com/psn/support/ps3/detail/linked494877/item494832/Zru%C5%A1en%C3%AD-p%C5%99edobjedn%C3%A1vky/ Podle toho návodu se mi zdá, že je to jen na PS3. Jinak bych tedy musel kontaktovat dost neslavnou podporu. Marr :Deaktivovat kartu a pak ji znovu aktivovat až po vydání hry se mi zdá trochu mimo. Nemyslím tvoji radu, ale celkově. Čekal jsem třeba možnost Cancel Pre-Order Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 (upraveno) Jak píše trotlos, jde to zrušit v transaction history: How to cancel a pre-order before the payment date from: a PS4™ system sign into SEN and then go to [settings]>[PSNSM]>[Account Information]>[Wallet]>[Transaction History]; a PS3™, PSP™ or PS Vita system sign into SEN and then go to [Account Management]>[Transaction Management]>[Transaction History]; a PC visit https://account.sonyentertainmentnetwork.com and select [Transaction History]. EDIT: Info o tom, jak máš zrušit pre-order najdeš dokonce i v emailu, kterým ti potvrzují přijetí objednávky. Víc čti a používej google:idea: Upraveno Březen 24, 2015 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Čekám na Kjulera...Ten snad zakládal Sony :cheesygrin: myslím to v dobrém....Jinak co jsem to tak pročítal, tak je asi bohužel nutný kontakt s infolinkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Pokud ještě nedošlo k platbě, tak to zrušíš bez podpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Jak píše trotlos, jde to zrušit v transaction history:How to cancel a pre-order before the payment date from: a PS4™ system sign into SEN and then go to [settings]>[PSNSM]>[Account Information]>[Wallet]>[Transaction History]; a PS3™, PSP™ or PS Vita system sign into SEN and then go to [Account Management]>[Transaction Management]>[Transaction History]; a PC visit https://account.sonyentertainmentnetwork.com and select [Transaction History]. EDIT: Info o tom, jak máš zrušit pre-order najdeš dokonce i v emailu, kterým ti potvrzují přijetí objednávky. Víc čti a používej google:idea: Neumím použít GOOGLE A PROTO PÍŠU SEM A ČEKÁM...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Tak hlavně, že ses naučil používat CAPS LOCK:hide1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 (upraveno) O jak vtipné a originální...Klobouk dolu. Tyhle informace jsem si už dávno našel taky, ještě před tím, než jsem napsal sem. Ale prostě nevidím nikde možnost zrušení předobjednávky a to ať se dívám na jakekoliv odkazy. Tato možnost prostě nikde není. Upraveno Březen 24, 2015 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Březen 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Dobře, takže sem asi přišlel na to co se stalo. Při předobjednávce si můžete vybrat jestli chcete předobjednat a zaplatit, nebo jen předobjednat a zaplatit později. Při platbě až v den vydání hry můžete platbu zrušit (do uvolnění hry). Tak jsem to alespoň pochopil já. Já zaplatil předem, takže zrušeni platby asi jen přez podporu Sony. Jinak velké zklamání: Kjuler. Zdál ses mi jako celkem rozumný člověk se ktrým jsem obchodoval i na GB. No, zdání klame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Holt nikdo nejsme dokonalej:( Každopádně je to tak, jak píšeš - pokud už proběhla platba, tak to musíš zrušit přes podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.