Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Podle toho návodu se mi zdá, že je to jen na PS3. Jinak bych tedy musel kontaktovat dost neslavnou podporu.

Marr :Deaktivovat kartu a pak ji znovu aktivovat až po vydání hry se mi zdá trochu mimo. Nemyslím tvoji radu, ale celkově.

Čekal jsem třeba možnost Cancel Pre-Order

Odesláno (upraveno)

Jak píše trotlos, jde to zrušit v transaction history:

How to cancel a pre-order before the payment date from:

• a PS4™ system sign into SEN and then go to [settings]>[PSNSM]>[Account Information]>[Wallet]>[Transaction History];
  • a PS3™, PSP™ or PS Vita system sign into SEN and then go to [Account Management]>[Transaction Management]>[Transaction History];
  • a PC visit https://account.sonyentertainmentnetwork.com and select [Transaction History].

EDIT: Info o tom, jak máš zrušit pre-order najdeš dokonce i v emailu, kterým ti potvrzují přijetí objednávky. Víc čti a používej google:idea:

Upraveno uživatelem kjuler
Odesláno
Jak píše trotlos, jde to zrušit v transaction history:

How to cancel a pre-order before the payment date from:

• a PS4™ system sign into SEN and then go to [settings]>[PSNSM]>[Account Information]>[Wallet]>[Transaction History];
  • a PS3™, PSP™ or PS Vita system sign into SEN and then go to [Account Management]>[Transaction Management]>[Transaction History];
  • a PC visit https://account.sonyentertainmentnetwork.com and select [Transaction History].

EDIT: Info o tom, jak máš zrušit pre-order najdeš dokonce i v emailu, kterým ti potvrzují přijetí objednávky. Víc čti a používej google:idea:

Neumím použít GOOGLE A PROTO PÍŠU SEM A ČEKÁM......

Odesláno

Dobře, takže sem asi přišlel na to co se stalo. Při předobjednávce si můžete vybrat jestli chcete předobjednat a zaplatit, nebo jen předobjednat a zaplatit později.

Při platbě až v den vydání hry můžete platbu zrušit (do uvolnění hry). Tak jsem to alespoň pochopil já. Já zaplatil předem, takže zrušeni platby asi jen přez podporu Sony.

Jinak velké zklamání: Kjuler. Zdál ses mi jako celkem rozumný člověk se ktrým jsem obchodoval i na GB. No, zdání klame.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu