The_DoctoR Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Zdravím. Po delší době jsem zapnul PS3, napojil jsem na něj internet a když jsem zapnul hru GT5, tak mi to napsalo, že se nějaká perioda blíží ke konci a vůbec se nemůžu dostat do online hraní. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 u GT5 bylo online ukonceno minuly rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZG28 Odesláno Duben 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2015 Prosím vás, přihlásíte se normálně do PSN? Mně to nejde, hlásí to tu klasickou chybu 80710092 s DNS. Samozřejmě internet browser přes PS funguje v pořádku a v mém připojení problém není. Zkoušel jsem už všechno možné, měnit DNSka, několik variant, ale nepomohlo mi nic. Naposledy mi to šlo v sobotu. V neděli mi to nešlo, včera jsem to nezkoušel a dnes mi to opět nejde a jsem z toho docela frustrovaný:angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Ahoj jde se vám přihlásit k účtu? Mě to hlásí už od včera že se nelze přihlásit a server je nedostupný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 čau až budu doma tak to zkusím... no to mě poser jestli to nepůjde když zrovna mladá odjela ne weekend pryč. Btw. už jsem měl jednou pěška, mladá odjela a byla BETA SW Battlefront a nešlo party takze kamoš co měl u mě PSko ho mohl odnyst domu. :D jeste ze jsme lišáci a tak dlouho jsme se připojovali an servery dokud nas to nehodilo spolu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Ahoj jde se vám přihlásit k účtu? Mě to hlásí už od včera že se nelze přihlásit a server je nedostupný Tak zřejmě mám problém z připojením doma já protože v práci mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2015 Tak zřejmě mám problém z připojením doma já protože v práci mi to jde Tak jsem to řešil po svém a zjistil jsem že mi Sony zablokovalo privátní IP adresu nevím proč z jakého důvodu ale vyřešil jsem to tak že jsem si zaplatil u svého providera veřejnou IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.