Guest huhulák Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Prý to nějak jde , zpustit ISO hry z PC a přes USB hrát na PSP s devhook 0.45, docela by se mě to hodilo , protože zatím mám jen 32MB kartu. Nezkoušel to někdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 Jde to urcite ale ja to nezkousel. Ale na sto procent to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 zkoušel když sem ještě měl malou kartu,stáhl sem si devhook z PPSP a tam bylo všechno potřebný jen sem nakopíroval do pc,připojil psp a hrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 jj je tam good navod i s obrazkama. taky jsem tak hral..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest huhulák Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 to jste mě teda hoši pomohly , já mám PSP teprv týden , ale už jsem z toho na prášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest huhulák Odesláno Říjen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2006 už mě to valí , měl jsem blbě instalovaný ovladač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 Tak to musim skusit a myslite ze by pres to sly i CSO hry ? Jestly jo tak by to byla jeste vetsi pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Říjen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2006 jo jdou pres to cso ... vsechno co spustis preed devhook ! ... takze i cso ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Jde to i na 2.71 s emulovanym firmwarem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skrupo Odesláno Říjen 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2006 Jde to i na 2.71 s emulovanym firmwarem? Musis to downgradnut a pouzit Defhook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t.eff Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 sorry za oziveni staryho tematu ale mam prave ne to otazecku.kde ho sezenu a pro jaky je FW?potrebuju prave tu podporu usb.mam 2,71 SE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 mne to fachci a je to fakt supr 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 můžu taky jeden dotaz ? - potřebuju nějak upravit iso hru, odebrat hudbu - sháním program, pomocí nehož můžu rozbalit iso upravit iso a zabalit iso - pomůže mi někdo ? - dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SmatrFop Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 PLS jak hrajete pres USB napišete mi nekdo do PM Nebo tady já mam jen 1gb a mám hry ktere se na 1gb nevlezou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 můžu taky jeden dotaz ? - potřebuju nějak upravit iso hru, odebrat hudbu - sháním program, pomocí nehož můžu rozbalit iso upravit iso a zabalit iso - pomůže mi někdo ? - díkstáhni si umd gen,je to jednoduchej programhttp://www.umdgen.com/utilities.html jsou tam i tutoriály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SmatrFop Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Ok a musim mit teda 1,5??? Hm já mam se-b a dá se dat down? na 1,5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 nevim jak to je s usb na se-x ale down uděláš pomocí recovery modu ale to už je v jiném topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 2 LukDM - dík, už jsem objevil i ultraISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 QWER Odesláno Prosinec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2006 pochopil sem dobre že to nejde na 2.71 SE-B ? jesli to de tak pls link na ten program... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest huhulák
Prý to nějak jde , zpustit ISO hry z PC a přes USB hrát na PSP s devhook 0.45, docela by se mě to hodilo , protože zatím mám jen 32MB kartu. Nezkoušel to někdo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts