Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 Rest mode problém

spoock

Otázka

Zdravím,

už podruhé se mi stalo, že jsem omylem vypnul PS4 ze zásuvky, když byla v Rest módu. Poprvé se to stalo když jsem měl novou PS4 a vypl jsem to přes přední panel.

Konzole je v troubě, resp. se spustí něco jako skandisk (checking system storage), ale vytuhne to hned na začátku u 0%, v konzoli jde slyšet jen cvakání HDD. Nemám chuť dělat znovu factory reset (nevím jestli pomůže), protože tam mám asi 150GB digitálních her a mladá má na svém účtu savy z her, které určitě ještě bude chtít hrát (Dragon Age Inq.). Já jsem v pohodě, páč mám PS+.

Zkoušel jsem v safe módu opravit databázi, hodí to error CE-30005-8. Zkoušel jsem online přehrát firmware, ten se nainstaloval a vrátil jsem se hezky zpět ke skenování disku.

Nemá někdo zkušenosti s opravou HDD v PCčku, páč jsem ho tam vrznul a nechová se to jako klasický disk, že?

Popravdě by mohli SONY vypustit utilitu na zálohování savů v PC, protože nebudu platit dvakrát PS+, protože technici v SONY mají díry ve firmwaru konzole /rest mód je velice nebezpečná funkce pro váš systém/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ps4 ma unix, cili widle na disku nic neuvidej, urcite to bude unixovej sifrovanej souborovej system, nejak upravenej pros ony, urco to nebude obycejnej ext4/5, atd...

cili data z hdd proste nenactem rozumnym zpusobem, leda tak jako RAW data, ale to kdyz das 1:1 na jinej hdd, tak stejne tim zkopirujes vsecko co tam bylo i s chybama a nicim si nepomuzes..

tezko poradit ... sony s tim urco nepomuze.. maximalne ti to zformatne a vrati zformatly bez nahrady...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ok, tak beru, že za to můžu, ale teď si představ, že by vypnuli elektriku, stalo by se to stejné. Jiné operační systémy se umí sebeopravit, tak proč to neumí PSko? Firmware má číslovku 2.5 a furt neumí sám sebe ochránit před blbostí.

EDIT: Tak nakonec i po zkoušení různých PC programů jako HDD Recovery jsem to hodil do továrního nastavení. Od teď už nepoužívám Rest mód, je to zlo.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu