xDante1986 Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 (upraveno) První část návodu do bloodborne, kterých teď bude dost přibývat vysvětlí začátek hry. Věřím, že se bude líbit a případně díky za registraci, po které budete moci přispívat a budeme společně průvodce zdokonalovat. 1) Tipy do začátku hry 2) Caryllovy runy 3) Zbraně do pravé ruky (nablízku) 4) Zbraně do levé ruky (střelné) 5) Brnění 6) Použitelné předměty (consumables) 7) Chalice Dungeony 8.) Tajné lokace a přístup do nich Upraveno Duben 26, 2015 uživatelem xDante1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Přidány Caryllovy runy, budou postupně aktualizovány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2015 Přidal jsem do guidů všechny hotové části některé jsou už hotové úplně, jiné ještě budu ladit.... V brzkých dnech hodlám přihodit Návod, Tajné lokace a Glyphy do Chalice Dungeonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 zdravím, potřebuji pomoct ohledně postupu ve hře, mám před sebou dva bosse (Gehrman a chci se dostat k Moon Presence) bohužel, mám jen dvě Umbilical Cord od Merga a z Old Workshop. Co s tím, když jsem přeskočil ty dvě ženský, jde to nějak dodělat zpětně, poradíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.