Navrc Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Cau nevite nekdo co stim vcera me to jelo vse v pohode atd A od rana to zkousim nejak fixnout a nedari se mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 zkus toto http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-Network-Support/I-HAVE-FOUND-A-FIX-FOR-ERROR-CE-33987-0/td-p/44836926 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Březen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 nic zkousel sem i dalsich x variant reset routru atd a net jinak jede v pohode vsude jinde jen ps haze eror wifi na mobil jde kabelem druhej pc jde taky tak uz nevim chtel sem zavolat na podporu a ta je jen 11-20 vsedni dny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Mam stejný problém, zkoušel jsem různá nastavení a nic, furt chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Březen 29, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Me uz to dneska zase jde tak nevim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Mám stejný problém i dneska. Občas to jde a občas nejde. Tome, ten odkaz jsem taky zkoušel a nic :( Jsem připojenej přes WIFI. Už mě to dvakrát vykoplo v půlce zápasu z PSN a prohrál jsem :D Docela mě to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Zkus do toho mtu napsat 1473, pak jsem jeste cetl ze by to mohlo byt neco s IP adresou a mas se zkusit pripojit na psn z nejake jineho internetu a pak by ti to melo jit i z tveho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Duben 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2015 Teďka mi to zase jde, skoro celej den... tak už nevím. Když to zas bude blbnout zkusím, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Řeším teď úplně stejný problém. Poprvé jsem ten problém měl zhruba 14 dní zpět, ale za 1-2 dny to přestalo a byl klid a teď to mám zase, od včera. Ale nemám to pouze na PS4, ale i na Vitě. Nepřipojím se na Store ani přes telefon (pokud jsem na stejný wi-fi) a ani přes PC, nenačítá friend list a profil. Pokud si na telefonu vytvořím osobní hotspot a jsem připojený přes internet od operátora, tak mi všechno jde zase bez problémů. Nechal jsem to otestovat a vyhodilo mi to nějaký nápovědy. Jedna z nich je povolení portů v nastavení routeru: TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 UDP: 3478, 3479 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Taky mam stejnej problem a hazelo to samou chybu jako tobe hans999. By me zajimalo co to je. Nejde me ani udelat aktualizace na DC a par jinej hrach. Provedl jsem restar routeru, ps4 jsem odhlasil od wifi a znovu prohlasil a delalo to porad. Tak uvidime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Zkusil jsem to povolit, nepomohlo to a ještě mi to vyhodilo další error (NW-31294-9). Na to jsem našel jeden návod, který prý řeší dost chyb, je stejný jako ten od Manousta, ale místo 1472 se tam dává 1473. Mě to taky nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Ja se do obchodu dostanu normalne, ale aktualizace nejde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 Zdravim, mam stejny problem, pri zapnuti PS4 se konzole nepripoji k PSN a po projeti TEST CONNECTION mne to vyhodi tudle chybu, tak se chci zeptat jestli se s tim nekdo setkal a potazmo jak vyresil. DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 PSN ma momentalne celosvetovy vypadek, nejspis to bude zapricineno DNS utokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Vim ze je zas nejakej utok ale nikdo s tim nema takovy problemy jak ja, takze si prave nemyslim ze by to bylo zrovna utokem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 Mám naprosto stejný problém.Nejede friens list,atd.Díky tomu nejedou online hry a to mě sere.Zkusím návod viz výše.Dočetl jsem se, že Sony má problém s ip adresama.Teď po vánocích a brutal slevách přibyl počet ps4 v síti.Možná to opraví časem sama.Řešením je mít veřejnou ip adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk.parizek Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 Taky jsem měl stejný problém. Pomohl návod na youtube od hans999 na 1. straně.... takze diky za nej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Leden 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2016 jj ten návod funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.